Стартер ЮМЗ 12V 2.7 kW GMP

Описание на продукта: 

Стартер ЮМЗ 12V 2.7 kW 10z GMP

Количка

Вашата количка е празна.
Код: 
024902
Състояние: 
Нов
Стара цена:185,00 лв.
Цена:168,00 лв.
Спестявате:17,00 лв. (9%)
Наличност: 
Да
Описание на продукта: 

Стартер ЮМЗ 12V 2.7 kW 10z GMP

Страна на произход: 
Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Бърза поръчка